OM OSS

The ODD catering er et samarbeidsprosjekt mellom restauranten TilStede mat og mer og bakeriet the ODD bakery.

The ODD catering skreddersyr matopplevelser med det lille ekstra, enten du skal arrangere tidenes fest med toastmaster og velkomstdrinker, eller bare ønsker deg noen velduftende bakverk til møte kaffen. Vi hjelper deg med å temme sulten med gode og ferske råvarer uansett anledning, og tilbyr alltid spennende og mer bærekraftige menyalternativer.

The ODD catering tilbyr en cateringtjeneste og lager skreddersydde menyer, skreddersydd perfekt til din smak, anledning og selskapsstørrelse. Enten det er et gjensyn med gamle venner, en bursdag, bryllup eller annet, mener vi at alle anledninger fortjener å bli feiret med deilig mat.

Siden 2012 har Tilstede mat og mer levert cateringer til både små og store eventer og vår kjøkkensjef har levert cateringer til alt fra Slottet, Stortinget og Akershus festning i Oslo.  Siden 2021 har bakeriet the ODD bakery levert cateringer til firmafester, bursdager, konfirmasjoner samt deilige bakverk til møte kaffen. 

Så enten du ønsker en liten eller stor feiring, vil vår cateringtjeneste, the ODD catering kunne hjelpe deg med selskapet ditt. 
Ditt selskap fortjener den beste cateringen uansett anledning så ta kontakt for å få et uforpliktende tilbud.

Vi tilbyr cateringer til en rekke anledninger: 

  • Lunsj

  • Overtidsmat 

  • Møtemat 

  • Kurs, konferanser 

  • Julebord 

  • Bursdagsselskap(jubileum)

  • Konfirmasjon

  • Dåp/ navnefest

  • Bryllup

  • Bridal shower/ utdrikningslag 

  • Begravelse/minnestund

MENYER

Ta kontakt for et uforpliktet tilbud. Vi har menyer som passer til:

  • Bryllup 

  • Firmafest

  • Konfirmasjon

  • Sandwich og wraps 

  • Enkle varmretter (eks. suppe, gryte, middagsmat m.m.)

  • Tapas og buffet

  • Kaker og bakverk

  • Drikke 

  • Selskapsmeny 

  • Dessert 

  • Julemat og ulike sesongmenyer

NYTTIG INFO

Antall personer:
Avhenger av type catering, men vi leverer til alt fra 1- 1000 deltakere.

Priser:
Pris etter avtale. 

Leie av personell:
Timer for kokk, baker og servitør beregnes fra avreise fra vår restaurant/ bakeri. Minimum arbeidstid er 1 time. Prisen pr. time: 

  • Leie av kokk: 650 kr. pr. timer. pr. person 

  • Leie av baker: 650 kr. pr. timer. pr. person 

  • Leie av servitør: 650 kr. pr. timer. pr. person  

Bestilling:
Vi ønsker å motta alle bestillinger tidligst mulig. Antall deltakere, type catering, behov for personell og typer arrangementer er avgjørende for når bestillingen bør bekreftes. 

  • Antall deltakere skal bekreftes senest 48 timer før 

  • Allergier skal bekreftes senest 48 timer før 

Avbestilling senest 48 timer før arrangemanget.

Levering:
Levering og leveringskostnader avhenger av om vi skal gjøre alt klart på plassen eller om dere ønsker å gjøre det selv. Alt av boller og fat får dere låne til selskapet/arrangementet. Disse må returneres til oss innen 3 virkedager, vi kan også hente disse mot et tillegg i pris.

Leveringskostnader:
Pris for utkjøring avtales. 

Hentig av bestilling:
Tidspunkt og sted etter avtale. 

Betaling
Betaling skjer med faktura eller betales på plassen ved henting av cateringen. 

Vi fakturerer fortløpende etter at leveransen er fullført.
Betalingsfristen er normalt 10 dager etter levering.
Vi trenger følgende fakturadetaljer: 

  • Fullt Navn

  • Adresse 

  • E mail

  • Tlf/ mobil nr

  • Org nr/ EHF faktura informasjon (Hvis dette er aktuelt)

Kontakt oss